Sun, Jan 09 | Webinar

Обука за продавачи (пазарџии)

Доколку сте продавач на производи на некој од зелените или кванташките пазари во РС Македонија, и сакате на лесен и модерен начин да ги запознавате вашите потенцијални купувачи со вашите производи, уште пред тие да тргнат на пазар, пријавете се на овој Вебинар и научете како!
Обука за продавачи (пазарџии)

Time & Location

Jan 09, 2022, 8:00 PM – 9:00 PM GMT+1
Webinar

About the event

- Кои се бенефитите од користењето на нашата платформа?

- Како се регистрирате?

- Како ги поставувате вашите производи да бидат видливи на платформата?

Share this event