pexels-magda-ehlers-1300972.jpg

ЕЛЕКТРОНСКИ ЗЕЛЕНИ ПАЗАРИ- МАКЕДОНИЈА

Презентирај се online директно од својата тезга!

Контакт

ЕЛЕКТРОНСКИ ЗЕЛЕН ПАЗАР ДООЕЛ РЕСЕН

29 Ноември 1/27, 7310 Ресен, РС Македонија

+38977878198

Food Delivery

Сакам да добивам редовни известувања за нови понуди

Ви благодариме!